Ingredients:
Ingredientes:
Ingredientes:
- 250 gr. de mantega • 250 gr. de mantequilla
- 1 cullereta de sucre avainillat • 1 cucharita de azucar avainillado
- 125 gr. de sucre glassé • 125 gr. de azucar glasé
- 125 gr. de sucre moreno • 125 gr. de azucar moreno
- 1 ou • 1 huevo
- 320 gr. de farina de blat • 320 gr. de harina de trigo
- 1 cullereta de bicarbonat • 1 cucharilla de bicarbonato
- 150 gr. de xocolata en trossets • 150 gr. de chocolate en trocitos
- 75 gr. d'avellanes en trossets (que es notin) • 75 gr. de avellanas en trocitos
Pas 1:
Paso 1:
Paso 1:
Batim la mantega, la vainilla, els dos tipus de sucre i l’ou fins que quedin ben barrejats.
Batimos la mantequilla, la vainilla, los dos tipos de azucar i el huevo hasta que quede todo bien mezclado.
* La quantitat de vainilla es pot variar depenent de si us agrada amb més o menys gust d’aquesta. També la podeu sustituir per canela si ho preferiu.
* La cantidad de vainila se puede variar dependiendo de si os gusta con más o menos sabor a esta. También la podeis sustituir por canela si lo preferis.
Afegim la farina amb el bicarbonat i ho barrejem bé tot
Añadimos la harina con el bicarbonato y lo mezclamos bien todo
Pas 3:
Paso 3:
Afegim els trossets de xocolata i d’avellanaPaso 3:
Añadimos los trocitos de chocolate i d’avellana
Pas 4:
Paso 4:
Paso 4:
Ho barrejem tot molt bé
Lo mezclamos todo muy bien.
Pas 5:
Paso 5:
Paso 5:
Posem paper de forn a les bandejes i fem les galetes. Hem de deixar un espai considerable entre galeta i galeta ja que al forn es fan més grans i s’enganxarien unes amb les altres
Ponemos papel de horno en las bandejas y formamos las galletas. Tenemos que dejar un espacio considerable entre galleta y galleta ya que en el horno se expanden y se pegarían unas con las otras.
Pas 6:
Paso 6:
Paso 6:
Les fiquem al forn previament precalentat a 180º durant 15 minuts més o menys, fins que estiguin deurades. Les treiem del forn i no les tocarem fins que es refredin ja que sinó es trencarien. Quan les treiem del forn encara estaran tovetes, pero al refredar-se es posaran dures.
Lo metemos en el horno previamente precalentado a 180º durante 15 minutos más o menos, hasta que estén doraditas. Las sacamos del horno y no las tocaremos hasta que se enfrien ya que sino se romperán. Cuando las sacamos todavia estan blanditas, pero al enfriar endurecen.
mmmmmmmmmmm......!!!!!!
ResponderEliminarHola Petita!! Esas galletas se ven apetitosas. Gracias por visitar mi blog ;).
ResponderEliminarUn besazo.